LIVE PERFORMANCE
 28 SEPT/ 20:00FAUSTO MERCIER este producător, inginer de sunet și fost student al artelor media. Proiectul său a luat naștere în 2016 și, până în momentul de față, a fost inclus pe platformele Unlog, EXILES, Kaer‘Uiks, Pointless Geometry și Genot Center. Deși explorările sale în domeniul producției muziale rezonează cu cultura digitală hardcore și cu o greutate ritmică puternică, este totodată strâns legată de fascinația sa pentru peisajele sonore naturale și esența fractală a acestora. Fausto Mercier reușește să descrie prin mijloace acustice o lume violentă, tensionată, populată de variații minuscule, dar pline de grandoare, împletite într-o rețea de texturi haotice doar în aparență.

Proiectul FAUSTO MERCIER ar putea fi considerat una dintre cele mai strălucite incursiuni în lumea muzicii experimentale „de laptop”, purtând amprenta lucrărilor de pionierat din muzica electroacustică modernă — Paynomindtous, Italy

BANDCAMP
FACEBOOK


Fausto Mercier este prezentat în colaborare cu UH Fest.
Fausto Mercier este artist SHAPE platform în 2020, proiect co-finanțat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene.