INSTALAȚIE de Sillyconductor
 2-3-4 OCT. / 18:00-21:00
INDECIS (str. C. Brediceanu nr 2, ap 6) FB eventFixlent este, cel mai probabil, prima instalație de Augmented Reality care nu folosește nicio tehnologie de Augmented Reality. Cu alte cuvinte, instalația nu poate fi văzută decât cu ajutorul unui device mobil și, totuși, nu e nevoie de nici o aplicație dedicate sau chinuiala suplimentara. În același timp, ea oferă maximum de varietate deoarece nu există două poze identice făcute de doi vizitatori care să fie identice. Liniile ei colorate amintesc de ceva. Parțial, acel ceva e motivul pentru care a primit acest titlu. Dar si pentru că ea creează așteptări de entertainment nesfârșit dintr-o gaura in perete.
Vă încurajăm să lipiți camera pornită a telefonului direct pe punctul luminos. Contact direct.
Fotografiile sunt chiar recomandate însă dacă le postați pe social media, vă rugăm să fiți drăguți și să le asociați și tag-ul “FIXLENT”. Mulțumim.

Sillyconductor este unul din pseudonimele lui Cătălin Matei, sound artist român din București. Preocuparea lui principală a fost mereu muzica clasică și relația ei cu hazardul sau matematicile, explorând teritoriile comune ale tehnologiei, muzicii clasice și ale umorului. În ultimii ani a compus muzică de teatru, a inovat tehnici de înregistrare ale orgilor de biserică din Transilvania în cadrul proiectului MetaOrganum și continuă să creeze instalații interactive și workshopuri de sunet pentru copii sub numele de Sgomot.
A performat la V&A Museum in London, MAK Museum in Vienna, Konzerthaus Berlin, Ars Electronica, Linz,Unsound Festival – Cracovia, TodaysArt Festival – Haga, Transmediale – Berlin, Arma17 – Moscova, Insomnia Festival – Tromso, Eurobeats Festival – Washington, Le Placard Festival – Antwerp, Rokolectiv Festival – Bucuresti, Periferias Festival – Huesca, Crack Festival – Roma, Simultan Festival – Timisoara, etc.

INSTAGRAM

Indecis este un spațiu independent de tip artist run inițiat de Mimi Ciora și Sergiu Sas.

FACEBOOK


Evenimentul se va desfășura în cadrul NAG – Noaptea Albă a Galeriilor 2020, ținând cont de situația curentă și cu respectarea tuturor normelor în vigoare privind distanțarea fizică și pentru prevenirea răspândirii COVID-19.