LIMINAL GARDEN
— Live AV performance
Joi, 3 Oct. 20:00 – Muzeul Corneliu Mikloși



O explorare live a unor problematici umane, individuale și colective, legate nu doar de tehnologizare, expansiune algoritmică și informațională, dar și de ceea ce ne controlează, ne perturbă sau ne deturnează atenția de la procesele fundamentale de programare comportamentală și sistemică. Liminal Garden, propune o plonjare conceptuală în substratum-ul existențial, o invitație la ”decodarea sensurilor criptate/ascunse” ale condiției umane, în procesul de adaptare identitară și psihologică la dinamicile actuale, computaționale, tehnologice și ecologice.  


Această creație artistică a fost realizată printr-o finanțare Energie! Burse de creație, acordată de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte.
Creația nu reprezintă în mod necesar poziția Centrului de Proiecte al Municipiului Timișoara, iar acesta nu este responsabil de conținutul ei sau de modul în care poate fi folosită.


Micleușanu M. este artist multidisciplinar, experimentează în zona sunetului și imaginii, este scriitor și producător de emisiuni radio, scurt-metraje, videot și cercetare sonoră.
A publicat cărți la editurile Polirom, Art, Prut, Cartier, Tracus Arte.
Produce sunet sub pseudonimele Pneumaton, Ermetic, Mijatka, CPU99, Febre39.
Este curatorul programului de sunet experimental Post-Muzica la Scena 9.